22 Eylül 2010 Çarşamba

arnavut ciğeri




malzemeler:

dana ciğer

patates

2 yemek kaşığı un

tuz

kırmızıbiber

sıvıyağ

yapılışı:

ciğeri yıkayıp süzelim kağıt havlu ile iyice kurulayalım ve unlayalım silkeleyelim fazla ununu atalım patatesleri küp küp doğrayalım bol kızgın yağda önce patatesi arkasından ciğerleri kızartalım servis tabağına aldığımızda kırmızı biber ve tuzunu atalım ...afiyet olsun..

3 yorum:

Fuat Gencal dedi ki...

Arnavut ciğerine bol kırmızı soğan çok yakışır. Ellerinize sağlık. Çok leziz görünüyor.

Saygılar.

Şengülce dedi ki...

Ellerine sağlık nurcuğum sevgiler canım..

Urfa Tutkunu dedi ki...

Canım Urfam'ın güzel ciğerleri düştü aklıma... Çok hoş ve leziz görünüyor. ellerine sağlık.