28 Mart 2009 Cumartesi

tavuklu mantarlı karnıyarık

malzemeler:
300 gr tavuk kuşbaşı
250 gr mantar
1 kilo patlıcan
1 adet soğan
2 adet domates
3 adet biber
1 çorba kaşığı salça
kaşar peyniri
tuz
karabiber
sıvıyağ
yapılışı:
patlıcanları fırın tepsisine alarak fırında közleyelim.bu arada iç harcı hazırlayalım soğanı yemeklik doğrayalım sıvıyağda soteleyelim üzerine ince doğranmış mantar, biber ve salçayı ekleyelim birazda öyle karıştıralım daha sonra minik doğranmış tavukları ileve edip soteleyelim son olarak tuz ve karabiberini atıp ocağı kapatalım.Pişen patlıcanların ortasını keserek içine hazıraldığımız harcı dolduralım üzerine bir dilim domates,biber, ve kaşar peyniri koyarak tekrar fırına verip pişirelim.....afiyet olsun...