27 Ocak 2010 Çarşamba

keçi bacağı

malzemeler:
1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 tutam tuz
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
yapılışı:
.Hamur poğaça hamuru yumuşaklığında olsun .Ne ele yapışsın,ne de taş gibi olsun:))Elde ettiğiniz hamuru tezgakta merdaneyle çok ince olmayacak şekilde açın,kare kare kesin.Kareleriniz kibrit kutusu kadar olsun ortadan bir çizik atın bıçakla .Kızgın ve bol yağda kızartın.Göreceksiniz bir damla yağ bile çekmiyo içine.Çok kızartmadan kabarınca alın yağdan...Afiyet olsun....

4 yorum:

Şengülce dedi ki...

canım hoş geldin bende blogcudan bıktım bende bırakıcam karmakarışık oldu ..sevgiler..

Hilal dedi ki...

selam Nur hoşgeldin
ben de uzun zamandır blogspotta devam ediyorum. blogcu baya sıkıntı verdi . blogspot adresime de beklerim sevgiler

Urfa Tutkunu dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun. Blogcunun sorunları şan verdi zaten. Bir de düzelten olsa...(urfatutkunu)

kalpkurabiye dedi ki...

canım hoşgeldin enn iyisini yaptınn :)) banada beklerimm http://kalpkurabiye.blogspot.com