20 Şubat 2009 Cuma

eti puflu pasta


3/6/2008 - eti puflu pasta
Kategori pastalar-kekler


malzemeler:
1 paket petibör bisküvi
1 paket çikolata sosu
1 paket krem şanti
9 adet eti puf
yarım kilo süt
yapılışı:
çikolata sosunu hazırlayıp borcama bir kat bisküvi bir kat sostan dökün bunu dört kat yapın üzerine hazırladığımız krem şantiyi yayalım eti pufları kişilere göre yerleştirelim kalan çikolata sostan üzerine dökelim...afiyet olsun....

3 yorum:

SİHİRLİ OKLAVA dedi ki...

çok şık olmuş eline sağlık canım...

zeynep dedi ki...

bir paket petibör şu büyük paketlerin içinde tek tek paket halinde olanarın birisinimi kullancağız?
20 20cm kare borcam o ebat uygunmudur?
krem şanti soğuk olunca eti pufun bisküvisi yumuşamıyor değilmi?

nurmutfakta dedi ki...

evet zeynep hnm büyük pketin içindeki 1 tanesi yeterli.bnm borcam ebatımda 20 ye20.bisküvinin ztn biraz yumuşaması gerekir hamur gbi olmaz merak etmeyin..denerseniz sonucu merak ederim yazarsanız sevinirm umarım beğenirsiniz..